Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το 4ο Football Scouting Camp

4ο Football Scouting Camp - Η ιταλική "αποστολή"

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

4 scouting campΟ τεχνικός διευθυντής της ανερχόμενης Monza του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Simone Tiribocchi καθώς και οι τεχνικοί διευθυντές των Ancona, Bari, Francavilla, Luparense και Palermo, όπως επίσης και εκπρόσωπος της SPAL, θα δώσουν το παρόν στο 4ο Football Scouting Camp στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή των ίδιων των τεχνικών διευθυντών δείχνει το υψηλό επίπεδο του camp και την απήχηση που έχει στη γείτονα χώρα.

Συμπεριλαμβανομένου και αυτού του camp, έχουν παρεβρεθεί εκπρόσωποι από 27 διαφορετικές ομάδες όλων των κατηγοριών της Ιταλίας. Ο παραπάνω αριθμός ενδέχεται μα αυξηθεί καθώς αναμένονται άλλοι 2 εκπρόσωποι ομάδων.

4ο Football Scouting Camp
Διοργάνωση:
Α.Σ. Μακεδονικός Λητής
Top Player Company S.r.l. 

Για την αίτηση συμμετοχής στο 4ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι την Πέμπτη 14/11/2019

 

Κ17 Ε.Π.Σ.Μ. - Β Φάση 2ος όμιλος

# Ομάδα Αγ Π
1 Άρης 7 21
2 Διάπλασις 7 18
3 Αστερια 7 11
4 Μακεδονικός Λητής 7 9
5 Πανόραμα 7 7
6 Νίκη Ευκαρπίας 7 5
7 Εθνικός Πυλαίας 7 4
8 Εδεσσαϊκός 7 2

Από τον Μακεδονικό Λητής στο CAMPIONATO!!!


Ο Μακεδονικός Λητής έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική 
CAGLIARI μία από τις ιστορικότερες ομάδες της γειτονικής χώρας, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουρφαλίδη.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας U-17, έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο Σύλλογό μας να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Λητής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κύλιση στην Αρχή