Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το 4ο Football Scouting Camp

4ο Football Scouting Camp

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο

makedonikos simaΤο 4ο Football Scouting Camp θα διοργανώσει ο Μακεδονικός Λητής σε συνεργασία με την Top Player Company, με την παρουσία scouters από τις Serie A και Β.

Το camp θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2019 στο γήπεδο του Μακεδονικού Λητής και αφορά αθλητές με ημερομηνία γέννησης από 2002 έως 2006.

Οι scouters της S.P.A.L. και της Genoa από την Serie A έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους, ενώ αναμένονται άλλοι 2 εκπρόσωποι ομάδων. Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και ένας απολογισμός των τριών προηγούμενων camp θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέσω της online φόρμας, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.makedonikos.liti.gr) και θα είναι ενεργή από 07 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

4 scouting camp.jpg4ο Football Scouting Camp
Διοργάνωση:
Α.Σ. Μακεδονικός Λητής
Top Player Company S.r.l.

Για την αίτηση συμμετοχής στο 4ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι την Κυριακή 20/10/2019/2019

Από τον Μακεδονικό Λητής στο CAMPIONATO!!!

Ο Μακεδονικός Λητής έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική
CAGLIARI μία από τις ιστορικότερες ομάδες της γειτονικής χώρας, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουρφαλίδη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας U-17, έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο Σύλλογό μας να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Λητής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κύλιση στην Αρχή