Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το 4ο Football Scouting Camp

Πρόγραμμα 4ου Football Scouting Camp

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

makedonikos simaΤο πρόγραμμα της 1ης ημέρας (Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019) του 4ου Football Scouting Camp στο γήπεδο του Μακεδονικού Λητής έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα 4ου Football Scouting Camp

4ο Football Scouting Camp

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Πέντε μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του 4ου Football Scouting Camp που διοργανώνουν από κοινού ο Μακεδονικός Λητής και η Top Player Company S.r.l.

Στις 18 και 19 Νοεμβρίου, τεχνικοί διευθυντές και εκπρόσωποι των ιταλικών ομάδων Monza, Ancona, Bari, Francavilla, Luparense, Palermo και SPAL, θα δώσουν το παρόν στο γήπεδο του Μακεδονικού Λητής, προκειμένου να δουν και να επιλέξουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, γεννημένους τα έτη 2000 έως 2006

Σύμφωνα με πληροφορίες της Top Player Company, στα 3 προηγούμενα camp, δοκιμάσθηκαν περίπου 210 ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 1999 έως 2005 και 38 από αυτούς επιλέχθηκαν να δοκιμασθούν επί ιταλικού εδάφους. Μετά τις δοκιμές, 26 πήραν το "πράσινο φως" και εντάχθηκαν ή πρόκειται να ενταχθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα, στους συλλόγους που τους επέλεξαν.

top player companyΓια την αίτηση συμμετοχής στο 4ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι την Πέμπτη 14/11/2019.

spal

Διαβάστε περισσότερα: 4ο Football Scouting Camp

4ο Football Scouting Camp - Η ιταλική "αποστολή"

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

4 scouting campΟ τεχνικός διευθυντής της ανερχόμενης Monza του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Simone Tiribocchi καθώς και οι τεχνικοί διευθυντές των Ancona, Bari, Francavilla, Luparense και Palermo, όπως επίσης και εκπρόσωπος της SPAL, θα δώσουν το παρόν στο 4ο Football Scouting Camp στις 18 και 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: 4ο Football Scouting Camp - Η ιταλική "αποστολή"

4ο Football Scouting Camp - Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Football Scouting Camp που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Top Player Company.

Διαβάστε περισσότερα: 4ο Football Scouting Camp - Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής

Αναβολή 4ου Scouting Camp

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Λόγω κωλύματος των Ιταλών scouters οι οποίοι θα παρευρίσκονταν στο scouting camp, ενημερώνουμε ότι το 4ο scouting camp μετατίθεται για το τέλος Νοεμβρίου. 

Οι ακριβείς ημερομηνίες και λοιπές λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του camp θα ανακοινωθούν εκ νέου σε λίγες μέρες.

Περισσότερα Άρθρα...

4ο Football Scouting Camp
Διοργάνωση:
Α.Σ. Μακεδονικός Λητής
Top Player Company S.r.l. 

Για την αίτηση συμμετοχής στο 4ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι την Πέμπτη 14/11/2019

 

Κ17 Ε.Π.Σ.Μ. - Β Φάση 2ος όμιλος

# Ομάδα Αγ Π
1 Άρης 7 21
2 Διάπλασις 7 18
3 Αστερια 7 11
4 Μακεδονικός Λητής 7 9
5 Πανόραμα 7 7
6 Νίκη Ευκαρπίας 7 5
7 Εθνικός Πυλαίας 7 4
8 Εδεσσαϊκός 7 2

Από τον Μακεδονικό Λητής στο CAMPIONATO!!!


Ο Μακεδονικός Λητής έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική 
CAGLIARI μία από τις ιστορικότερες ομάδες της γειτονικής χώρας, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουρφαλίδη.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας U-17, έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο Σύλλογό μας να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Λητής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κύλιση στην Αρχή